Välkommen till årsmöte 13e mars!

Hej alla grannar!

Det börjar dra ihop sig till årsmöte för MAS (Milstens Anläggnings- och samfällighetsförening) och vi vill välkomna er till Snättringeskolans matsal
onsdagen den 13:e mars kl.19:00.

Styrelsen har under året jobbat med att ta fram en underhålls- och förnyelseplan för samfälligheten. Sammanfattningsvis visar kalkylerna på att den avgift vi har idag inte ger avsättning motsvarande det beräknade behovet samt att vi har ett kraftigt underskott sedan tidigare år. Styrelsen har dock inte föreslagit någon höjning av avgiften för 2019, då planen inte är fastslagen. Vi kommer att diskutera detta vidare på stämman.

Under kommande år kommer vi att behöva några nya krafter till styrelsen: en ordförande, en suppleant och två revisorssuppleanter. Kom till mötet och bidra!

Vi jobbar vidare med att komplettera vår e-post-lista. För er som inte har gjort det tidigare; skicka namn och adress till styrelsen@milsten.nu. Vår önskan är att vi ska kunna knyta ihop så många hushåll som möjligt i vår utskickslista.

Passa på att gå med i vår facebookgruppen Milsten1. Där får ni information om vad som händer i samfälligheten och i närheten.

Varmt välkomna önskar styrelsen,

Jörgen Prawitz, Jörgen Enickl, Tess Fremin, Martin Christensson, Björn Eriksson, Anki Krämmer samt Anders Johansson

Dagordning MAS Årsmote 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.