MAS 50 år

Det är 50 år sedan de första husen byggdes i Milsten och det ska vi fira med tårta och kaffe!

Vi hälsar er hjärtligt välkomna till Snättringeskolans matsal torsdag 24:e oktober kl.18:30–20:30. Anmäl er på denna länk senast 17/10!

Har du kvar någon broschyr, bilder eller annat intressant material från när Milsten byggdes, så ta gärna med och visa upp det!

Underhålls- och förnyelseplan
Ska vi stänga ner kabel-TV nätet på sikt eller återinvestera?
Ska vi spara ihop till renovering av våra rör eller låta de boende betala när kostnaden uppkommer? Under kvällen vill styrelsen ta en stund för att diskutera synen på våra gemensamma anläggningar och de behov vi har framåt. Styrelsen ser fortsatt att vi från 2020 behöver höja våra avgifter,och vill här ge möjlighet till en ökad förståelse för hur det bedömts och beräknats. När det blir dags för årsmötet i början på nästa år är detta en viktig fråga varför vi välkomnar att fler bildar sig en uppfattning.Förslaget till Underhålls-och förnyelseplan finns längre ner på sidan och där kan ni redan i förväg dela med er av era åsikter.

Bra rabatt på färg
Alla medlemmar i föreningen har möjlighet att köpa färg med bra rabatt hos Caparol i Västberga. Vi berättar mer om detta vid mötet.

Varmt välkomna önskar styrelsen,
Jörgen Prawitz, Jörgen Enickl, Tess Fremin, Martin Christensson, Björn Eriksson, Johan Berglund och Johan Hyensjö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.