Årsmöte 2020 – 11e mars

Välkomna till Årsmöte i Snättringeskolans matsal onsdagen den 11 mars kl 19:00!

-> Notera att i den utdelade dagordningen så står det fel datum. Prata gärna med era grannar så de inte går på fel dag! <-

Styrelsen har under året som gått arbetat vidare med underhålls- och förnyelseplanen, och då alltmer på vilken ekonomisk påverkan den får. Vi hade under hösten 2019 ett extramöte för att ge alla en möjlighet till en ökad förståelse i frågan. Vi delade också ut ett informationsbrev strax före jul där vi försöker konkretisera behovsbilden och vad vi anser att årsavgiften behöver justeras till.

Sammanfattningsvis visar kalkylerna på att den avgift vi har idag inte ger avsättning motsvarande det beräknade behovet samt att vi har ett kraftigt underskott sedan tidigare år. Styrelsen föreslår en höjning av avgiften för 2020 till 8000 kr. Beslut om årsavgift tas på stämman.

Under kommande år behövs nya krafter till styrelsen, och vi är även i behov av medlemmar som kan hjälpa till på andra sätt. Kom till mötet och bidra!

Varmt välkomna önskar styrelsen, Björn Eriksson, Martin Christensson, Tess Fremin, Jörgen Prawitz, Jörgen Enickl, Johan Berglund samt Johan Hyensjö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.