Årsmöte 2021-03-17 19:00

Välkomna till digitalt årsmöte!

Nu är det dags för årsmötet som vi ska försöka genomföra digitalt, med de utmaningar det för med sig. På grund av utökade restriktioner har Huddinge kommun nekat oss att vara i Snättringeskolan. Du som inte kan vara med digitalt kan ge en fullmakt till någon annan medlem i MAS. För att vi ska kunna genomföra en eventuell rösträkning behöver även vi en kopia av fullmakten senast dagen innan årsmötet. Mail med länk har skickas ut till er registrerade e-postadress.

Här finns en komplett Årsmötesinbjudan i PDF-format.
Uppdaterad Drift- och Underhållsplan v1.6 med markerade ändringar
Uppdaterad Drift- och Underhållsplan v1.6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.