Årsmöte 2022-03-22 19:00

Välkomna till digitalt årsmöte!

Nu är det dags för årsmötet som vi även i år genomför digitalt, på grund av svårigheten att förutspå vilka restriktioner som skulle gälla just nu. Du som inte kan vara med digitalt kan ge en fullmakt till någon annan medlem i MAS. För att vi ska kunna genomföra en eventuell rösträkning behöver även vi en kopia av fullmakten senast dagen innan årsmötet. Mail med länk har skickas ut till er registrerade e-postadress och ligger HÄR. Vi öppnar mötet från 18:30 så alla kan testa tekniken innan.

Här finns dokumenten inför mötet:
* Komplett Årsmötesinbjudan i PDF-format (med dagordning, verksamhetsberättelse, resultat- och balansräkning, revisionsberättelse, motioner och budget).
* Debiteringslängd
* Drift- och Underhållspla v1.7 med ändringar markerade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.